ΜΟΝΩΤΙΚΑ – ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Από τις καλύτερες εταιρείες, επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά για εσάς.

Μονωτικά – Στεγανωτικά Υλικά 
Διαθέτουμε μία ολοκληρωμένη σειρά μονωτικών και στεγανωτικών υλικών, τα οποία χάρη στην ειδική τους σύσταση μπορούν να καλύψουν τους χώρους που συνήθως παρουσιάζουν προβλήματα υγρασίας, όπως είναι το υπόγειο, η ταράτσα, το μπάνιο, η κουζίνα κτλ.. Όλα τα μονωτικά και στεγανωτικά προϊόντα που θα βρείτε στην εταιρεία μας, φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παραγωγής μονωτικών και στεγανωτικών υλικών. 

Υλικά Νανοτεχνολογίας 

Με πιστή στην εφαρμογή νέων πρωτοπόρων τεχνολογιών και με υψηλό αίσθημα σεβασμού προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων νανοτεχνολογίας για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής υλικών νανοτεχνολογίας.  

Δομικά υλικά 

Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη συλλογή δομικών υλικών εξαιρετικής ποιότητας, που αντέχουν στο χρόνο και στη χρήση, σε πραγματικά χαμηλές τιμές. 

Anti – graffiti 

Στη γκάμα των προϊόντων μας θα βρείτε βερνίκια Antigraffiti για προστασία από τα Graffiti. Τα βερνίκια αυτά αποτελούνται από δύο συστατικά, που δημιουργούν ένα διαφανές γυαλιστερό layer, το οποίο λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας από graffiti. Είναι ιδανικά για εφαρμογή σε τούβλα, πέτρες, σοβάδες, μπετόν, μάρμαρα κ.α. και προφέρουν μακρόχρονο αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται σε δημόσιους χώρους, καταστήματα, υπόγειους σταθμούς, μνημεία, τράπεζες και εμπορικά κέντρα. ​

Επίσημος συνεργάτης των: